Het 1 op 1 Dieet Rijswijk


Wij zijn zelf succesvol afgevallen en daardoor zo enthousiast geworden dat wij toen besloten heb om zelf graag mensen 1 op 1 te begeleiden bij het afvallen en het opbouwen naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. wij hebben de training om consulent te worden gevolgd en begeleiden alweer heel wat jaren met veel plezier cliënten naar een gezond gewicht.

Wij hebben in Rijswijk een prachtige praktijkruimte en wachtruimte en werk met een professionele weegschaal. Deze weegschaal toont (en print) ook wat het vet- en vochtpercentage is. Dit maakt het extra leuk om huidige resultaten te vergelijken met die van een paar weken geleden!

In onze praktijk hebben wij ook een ruim assortiment aan The 1:1 Diet maaltijden.

Bent u bereid uw levenspatroon te veranderen? Dan is The 1:1 Diet een goede start naar een gezond en evenwichtig leven.

Wat kunt u van ons verwachten:

- Een warme ontvangst.
- Enthousiaste ondersteuning.
- Uitleg van het The 1:1 Diet Stappenplan.
- Gratis cliëntmap.
- Gratis begeleiding (m.u.v. € 25,- voor de intake).
- Gratis begeleiding na het behalen van uw streefgewicht.


Het Stappenplan

Een flexibel Stappenplan dat aan te passen is aan jouw leefstijl en jou elke dag in elke Stap helpt met wat je kunt eten. Samen met je consulent bepaal je in welke stap je begint. Een stap die past bij jou en jouw leefstijl. Maatwerk dus!

Je kunt kiezen uit verantwoorde, uitgebalanceerde en lekkere maaltijden. Aan calorieën tellen doen we niet. In Stap 1 gebruik je 3 maaltijdproducten per dag, aangevuld met groenten en eiwitten. Hoe hoger de stap, hoe meer ‘gewone’ gezonde voeding je eet en hoe minder maaltijdproducten je gebruikt. Zo leer je weer gezond en lekker te eten zonder aan te komen.


Afspraak maken voor meer informatie of een intake gesprek.

Consulent Natalja
Bel/Whatsapp : 06-55204224
Mail : Natalja@studiolijnenlijf.nl

Consulent Quirine
Bel / Whatsapp : 06-18188710
Mail : Studio@studiolijnenlijf.nl