Lashlift & Filler en Wimperextensions


Bij Studio Lijn & Lijf hebben we verschillende behandelingen om jou ogen te laten stralen.
wij staan voor een natuurlijk resultaat en vinden het belangrijk om dicht bij jou zelf te blijven .
Lashes Make Everything Better!

InLei Lashlift & Filler

De LashLift & Filler van InLei is dé behandeling van het moment. De natuurlijke wimpers worden semi-permanent gekruld. Dit wordt gedaan door middel van verschillende lotions. Het resultaat blijft 6-12 weken zichtbaar. De LashLift groeit namelijk uit met de natuurlijke wimpers. Wanneer u van het optimale resultaat wilt genieten kiest u voor de LashLift in combinatie met de filler.


De originele formule van de filler zorgt er voor dat de microdeeltjes in de filler in de wimpers kunnen door dringen en zich kunnen hechten aan de keratinevezels van de wimpers zelf. De filler bevorderd de vermenigvuldiging van de keratine aanmaak. Het is klinisch bewezen dat de filler de wimpers 24% dikker, langer en voller maakt na drie behandelingen. De filler kan alleen worden toegepast in combinatie met de lashlift.

Voordelen LashLift & Filler:

- Het blijft gemiddeld 6 weken mooi zitten
- U heeft geen wimper krultang meer nodig.
- De behandeling is geheel pijnloos.
- De ogen gaan meer spreken / lijken groter.
- Geeft een natuurlijke uitstraling.
- Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
- Bestand tegen water, sauna en zweten
- De wimpers worden 24% dikker door middel van de Filler
- De wimpers hebben nauwelijks nazorg nodig.

One by one wimperextensions

De naam zegt het al, één op één. Op iedere natuurlijke wimper wordt dus één extenion geplaatst. Dit is ideaal wanneer u van nature al veel wimpers heeft. Of wanneer u vooral lengte wilt en geen volume.

De wimperextensions zijn semi-permanent. Dit houdt in dat de wimperextensions samen met de natuurlijke wimpers uitvallen. Dit is een natuurlijk proces. Dit merkt u ook aan bijvoorbeeld uw hoofdhaar, iedere dag vindt u overal haren omdat u deze van nature verliest. Dit is bij een wimperhaar niet anders. Het zal alleen meer gaan opvallen doordat er nu een wimperextension aan is bevestigd. Gemiddeld is opvullen iedere 2 tot 3 weken nodig, dit verschilt per persoon.
Wanneer u de wimperextensions niet meer wilt dragen kunt u deze uiteraard professioneel laten verwijderen in de salon.

 Meer weten over de wimper behandelingen ?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de wimper behandelingen inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om één van de wimper behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-55204224 of stuur een mailtje naar Natalja@studiolijnenlijf.nl.