Verzorging & Ontspanning


Je gezichtshuid heeft het zwaar te voorduren. Onder meer zonneschijn, kou, viezigheid van buitenaf en make-up kunnen voor beschadigingen zorgen. Goede verzorging vormt de basis van een mooie en gezonde huid. De dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg voor een optimale huidconditie. Een professionele gezichtsbehandeling van de schoonheidsspecialiste zorgt voor een ware skinboost, met een stralende huid als resultaat

Wat is een gezichtsbehandeling?

Wanneer je nog nooit bij een schoonheidsspecialiste bent geweest kan ik me voorstellen dat het lastig voor te stellen is wat een gezichtsbehandeling inhoudt. De meeste mensen vinden het daarom ook spannend om voor de eerste keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Immers iemand anders gaat je gezicht aanraken en behandelen en je weet niet precies wat er allemaal gaat gebeuren.


Als je voor de eerste keer bij Studio Lijn & Lijf komt, zullen we eerst beginnen met het stellen van een aantal vragen over wie je bent, wat voor werk je doet etc. Ook kijken we naar producten die je gebruikt, en of je eventueel ook medicijnen gebruikt die voor ons van belang kunnen zijn. Natuurlijk willen we ook graag weten wat je van ons verwacht, kom je om je huid te verbeteren of kom je voor de ontspanning.


Voordat we aan de behandeling kunnen beginnen vragen we of je je shirt en schoenen uit wilt doen. Je wordt daarna lekker ingepakt met warme dekens. Je zult het dus niet koud krijgen.

Meer weten over de behandelingen?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de  behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om een behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-55204224 of stuur even een mailtje naar Natalja@studiolijnenlijf.nl.