Tandenbleken


Ook voor het bleken van het gebit ben je bij studio Lijn & Lijf aan het juiste adres. Met de Ultra-White behandeling kunnen wij het gebit zeker 4 tot 10 tinten witter maken.

De Ultra-White behandeling is veilig en wordt uitgevoerd door onze medewerkers die allen een uitgebreide opleiding hebben gehad. De behandeling wordt alleen veilig, hygiënisch en professioneel uitgevoerd.

Kan iedereen zijn tanden bleken?

99,5% van de mensen die ons bezoeken kunnen zonder problemen bleken. Indien bij de controle voorafgaand aan de behandeling toch blijkt dat je tanden niet geschikt zijn voor het bleken zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan je behandeling.

Worden mijn tanden gevoelig?

In ongeveer 99% van de behandelingen voel je niets. Soms het zijn dat je na een behandeling een koud gevoel aan de tanden hebt. Of dat het eten of drinken van hele warme of koude dingen gevoelig aanvoelt. We adviseren daarom de eerste 24 uur hiermee op te letten.

Meer weten over de behandeling tandenbleken?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de  behandeling tandenbleken inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de  behandeling tandenbleken te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-55204224 of stuur een mailtje naar Natalja@studiolijnenlijf.nl.