Bio Kruidenpeeling


“Huidverbetering en huid-vernieuwing zonder de huid te belasten of te verdunnen.”
- Regeneratie en huidherstel
- Sterke ontgifting
- Vitaminen-boost
- Gladde huid met fijne poriën

Wat is een Bio Peel en hoe werkt het?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat GEEN waterstofperoxide!


De Bio Peel is sterk ontgiftend. Toxinen worden effectief afgebroken en afgevoerd. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Als nabehandeling wordt een masker en verzorging aangebracht, welke past bij het huidtype. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht.

Basaalcellenlaag

De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hier liggen de stamcellen van de huid. Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel worden de stamcellen voorzien van een bom met voedingstoffen. Dit resulteert in meer gezondere huidcellen, en dus ook in huidverbetering van binnenuit.

Wat gebeurt er na de Bio Peel?

Na de behandeling kan de huid droog aanvoelen. De mate van droogheid is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème of een olie-serum houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.


Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Wat kan men bereiken met een Bio Peel?

- Fijnere poriën
- Gladder huidoppervlak, Gladstrijken van lijntjes
- Verhelderen van sommige hyperpigmentatie
- Herstellen van een onrustige huid
- Herstel bij (uitgebluste) puistjes
- Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

Contra-indicaties

- virale infecties, de infectie kan zich verspreiden
- kanker, ook wanneer de cliënt nog kankermedicatie inneemt
- open wondjes
- actinische keratose
- bepaalde medicatie
- 14 dagen wachttijd na Botox injecties (de Bio Peel ontgift de Botox

Meer weten over de Bio kruidenpeeling behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de Bio kruidenpeeling behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de Bio kruidenpeeling behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-55204224 of stuur even een mailtje naar Natalja@studiolijnenlijf.nl.