Microneedling


Microneedling is een intensieve huidbehandeling, waarbij er kleine gestructureerde 'beschadigingen' in de huid worden gemaakt, met als doel om het collageenproductie te stimuleren. Microneedling is een huid verbeterende behandeling die voor veel indicaties kan worden ingezet

Wat is microneedling:

De dermapen behandeling is een effectieve behandeling voor huidverbetering. Tijdens de behandeling met de dermapen worden er minuscule kanaaltjes gemaakt in de huid. Dit gebeurt doordat de naaldjes van de dermapen snel op en neer bewegen, wel met een snelheid van 3.000rpm- 12.000rpm. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, deze zorgen voor stevigheid van de huid.
Daarnaast ziet de huid er stralender en veerkrachtiger huid. Fijne lijntje, rimpels, pigmentvlekken, striae, littekens en grove poriën worden minder zichtbaar. De huid wordt door deze behandeling van binnenuit gestimuleerd om zicht te vernieuwen.

Wanneer kies je voor microneedling?

Microneedling is een prachtige behandeling en wordt toegepast bij:
- Huidveroudering | Huidverbetering
- Rimpels / Fijne lijntje
- Grove poriën
- Hyperpigmentatie
- Rest- acne/ littekens
- Lichte couperose
- Lichte acne
- Verslapte huid

Resultaten na microneedling:

De resultaten van microneedling zijn na de eerste dagen na de behandeling op te merken. Huidverzorgingsproducten worden beter opgenomen, omdat de epidermis compacter wordt. Gemiddeld zijn er 3 - 6 behandelingen nodig , afhankelijk van de indicaties van de huid. veelal na 3 behandelingen is er een aanzienlijke verbetering op te merken. microneedling kan tot 9 maanden lang doorwerken in de huid . het proces van de aanmaak van collageen en elastine kan tot 9 maanden doorwerken in de huid .

Meer weten over de Microneedling behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de Microneedling behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de microneedling behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-55204224 of stuur even een mailtje naar Natalja@studiolijnenlijf.nl.