De MedCos MicroSkinPolish 


Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want bij Studio Lijn & Lijf in Rijswijk werken wij als gecertificeerde MedCos Partner met de MicroSkinPolish. Hiermee zijn we in staat om geweldige resultaten te behalen op het gebied van huidverbetering. Deze zijn vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie alleen dan op een milde en pijnloze manier.

Stap 1: Microdermabrasie

Tijdens de eerste stap wordt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen (microdermabrasie) laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. Met deze eerste stap wordt tevens de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Na deze stap is uw huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stappen.

Stap 2: Low Level Laser met hyaluronzuur

Tijdens de tweede stap wordt een zeer hoogwaardig hyaluronzuur aangebracht met een cold laser op uw huid. Dankzij de Cold Laser zal de doorbloeding worden gestimuleerd en kan uw huid het hyaluronzuur optimaal opnemen. Hierdoor zal herstel van volume en elasticiteit gecreëerd worden en fijne oneffenheden zullen vervagen. De ‘batterij’ van de cellen krijgt als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en zal stevig aanvoelen.

Stap 3: Polishing the Skin met een krachtig serum

Tijdens de derde en afsluitende stap wordt een serum, voorzien van zeer actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten, een beschermingsfactor en een speciale olie, met de Polisher in uw huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch, waardoor u Studio Lijn & Lijf met een gladde en stralende huid verlaat.

Veel gestelde vragen

Voor wie is de Microskinpolish geschikt ?

De MicroSkinPolish is geschikt voor iedereen die last heeft van rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een huideigen element dat zich in de lederhuid bevind. Hyaluronzuur kan een zeer grote hoeveelheid water aan zich binden waardoor het mede zorg draagt voor het volume en de strakheid van de huid.

Mag ik na de Microskinpolish behandeling in de zon of onder de zonnebank?

Na de MicroSkinPolish behandeling adviseren wij tot een week na de behandeling directe blootstelling aan de zon, zonnebank, sauna, heet water en zwemmen te vermijden.

Contra- indicaties:

  • Huidziekten zoals, psoriasis en actieve eczeem.
  • Onstabiele diabetes.
  • Dermatitis (ontsteking van de huid).
  • Open wondjes.
  • Door virussen veroorzaakte laesies, herpes, gordelroos.
  • Vitamine A medicatie (roaccutane, moet je 9 maanden gestopt zijn).

Meer weten over de MedCos MicroSkinPolish behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de MedCos MircoSkinPolish behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de microskinpolish behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-55204224 of stuur even een mailtje naar Natalja@studiolijnenlijf.nl.